Bilal-ekstrakonsert snart utsolgt

Bilal julekonsert
Del gjerne med venner!

Mandag 4. desember kommer Bilal Saab til Nordreisa og Halti kulturscene med sin juleturné. Den originale konserten kl 19.00 ble utsolgt i løpet av 7 timer etter billettslipp og man så seg nødt til å slippe en ekstrakonsert. Men nå nærmer også ekstrakonserten seg utsolgt og det betyr at mannen med den store stemmen fra Sørøya altså blir å underholde nesten 500 reisaværinger og tilreisende denne mandagskvelden.

Bilal har de siste årene gjort seg kjent i landet som vinner av både Stjernekamp og Maskorama. Han har også deltatt i Melodi Grand Prix sammen med bandet Northkid. Nå i høst har han vært å se i 71-grader Nord – kjendis og dukket opp i serien «Bård & Lars – Jakten på monsterkveita»

Ønsker du å skaffe deg en av de siste billettene, kan de kjøpes på ebillett.no/halti