Lyd i Mørketid

Del gjerne med venner!

Ved inngangen til mørketiden byr Scene Nord hvert år på en magisk konsertopplevelse. Lyd i Mørketid har siden 2005 blitt et kjent og kjært arrangement for finnmarkspublikummet, og i årets utgave kan de med glede presentere deres nye landsdelsjoiker Viktor Bomstad!

Den gamle måten å joike på står Viktors hjerte nært, men gjerne innpakket i en gjenkjennelig ramme. Hans komposisjoner trekker linjer fra jazz og improvisert musikk, og han trives i skjæringspunktet mellom det tradisjonelle og det eksperimentelle, så dette blir både vakkert, røft, sårt og groovy.

Tradisjonen tro stiller Scene Nord med et strålende orkester, deilig lyd og smakfull belysning når de ønsker hjertelig velkommen til Lyd i Mørketid 2023!

Konserten finner altså sted på Halti kulturscene søndag 26. november kl 19.00

Medvirkende:
Viktor Bomstad – vokal, gitar
Ingrid Marie Willassen – fiolin
Stig-Ove Ose – bratsj
Nikolay Girunyan – cello
Anna Rostrup – klarinett
Asbjørn Ruud – gitar
Nils Anders Mortensen – tangenter
Knut Erik Sundquist – kontrabass
Ingvald André Vassbø – trommer