Mistero Buffo til Nordreisa

Del gjerne med venner!

Kristian Fr. Figenschow omtales av Hålogaland Teater som gjøgleriets mester og deres egen gjøgler. Onsdag 6. mars 2024 setter teateret og Figenschow kursen mot Nordreisa og Halti kulturscene med forestillingen Mistero Buffo.

Dette er altså en såkalt gjøglermonolog skrevet av den italienske teaterlegenden Dario Fo. Sist gang landsdelens egen teaterlegende, Figenschow, boltret seg med en av disse monologene, skapte det stor begeistring blant både publikum og anmeldere. Nordlys utnevnte Figenschow til «Mirakelmannen» og NRK beskrev forestillingen som «Et skred av latter». Nå fortsetter vennskapet med Mistero Buffo, som har blitt spilt over hele verden til stor glede i flere tiår.

Det er med andre ord duket for mye humor og latter når legenden fra Hålogaland teater slår seg løs på scenen.

Billettsalget er allerede i gang.