Høytidstemt julekonsert

Del gjerne med venner!

«Hjerte til Hjerte – Váimmus ain» er tittelen på konserten med Gro Elisabet Sille og Ingvar Olsen i front. Den finner sted fredag 24. november på Halti kulturscene og der loves høytidstemt julekonser, hvor du «tas med» på en musikalsk reise- og opplevelse litt utenom det vanlige med alt fra kjente, kjære sanger og salmer – til det mer klassiske og nyskapende, samt innslag av «country/gospel» De har i tillegg gleden å presentere en ny vakker sang som en «førjulsgave» til publikum! I ord og toner ønsker de å gi deg en indre opplevelse av høytid, glede og fred til å ta med inn i juletiden!

Ensemblet består av:

Gro Elisabet Sille/ Internasjonalt kjent klassisk sanger og fiolinist.
Ingvar Olsen/ Vinner av Idol og «Winner of Texas country music award, best male vocals 2022».
Marit Hætta/ Internasjonalt turnerende, kjent samisk artist og komponist.
Anita Løkvoll-Boucht/ Resitasjon og ledelse.
Kenneth Hammer/ Kapellmester.
Ingebjørg Olaussen/ keyboard og vokal.