CirCuz til Nordreisa

Del gjerne med venner!

Lørdag 24. februar 2024 – eller 24.02.24 – blir det nok en gang sparkeløp i Sørkjosfjellet. Påmeldingen til Arctic Open Downhill er i gang og det samme er billettsalget til AfterSpark 2024. Sistnevnte finner sted i Nordreisa idrettshall og denne gang er det hitmakerne i CirCuz som er trekkplasteret. Duoen har holdt det gående siden 2011 og har mange hits på samvittigheten – men de kommer ikke alene til Nordreisa; med seg har de nemlig et fullt band i ryggen.

I tillegg til CirCuz blir det hitsparade og feststemning med deg legendariske partybandet Topcoat fra Harstad.

AfterSpark har aldersgrense på 18 år men sparkeløpet på dagtid har ikke det. Her e det også i år egen barneklasse, racing for damer og herrer, åpen turklasse med kostymer – samt egne klasser for bedrifter.

Arrangøren har spesiell oppfordring rettet mot bedrifter om å gjøre klar bedriftsspark(er) for å delta i racing eller i showklasse. Man utfordres til å sende en mer eller mindre frivillig utvalgt medarbeider ned løypa for å representere bedriften – noen som kan bli en riktig morsom opplevelse både for ansatte og publikum.

Påmelding og billettsalg er som sagt allerede i gang.