Storslagen HøstFest

HøstFest Foto: Jørn Holm
Del gjerne med venner!

Hagen & Holm inviterer til storslått høstfest i Nordreisa idrettshall lørdag 28. oktober.

For å få på plass stemningen kommer bandene Beat Express, D’vie og Daisy Duke Dawgs.

BEAT EXPRESS

BEAT EXPRESS ble etablert i 2007 og består av rutinerte musikere som har vært innom flere Midt-Tromsband helt tilbake til begynnelsen av 90-tallet. I over 10 år har bandet vært innom de fleste stedene i Nordland, Troms og Finnmark. Trioen har stor allsangappell og det er god stemning der Beat Express er.

Bandet har en spilleliste strekker seg fra dansbar 50-talls rock til mer moderne låter, der fellesnevneren er gjenkjennelse og allsangfaktor. Bandet har hentet hits fra artister som Bryan Adams, Gary Moore, Creedence Clearwater Revival, Postgirobygget, Åge Aleksandersen og Jokke & Valentinerne.

Beat Express

D’vie

Et heftig band fra Lavangen (og deromkring) med «dritfete låter og spilleglede så det hyler». Reisaværingen Geir-Ove Mortensen er en av medlemmene!

Bandet består av musikere kjent fra flere etablerte bandsammenhenger i nord. Vi nevner: Shine On a tribute to Pink Floyd, Queen tribute, Janne Bark, Blått & Rått, Mining Yokum. Disse fire musikerene er den faste kjerne i Nord Norges aller fremste Pink Floyd tribute og har fylt kulturhus på kulturhus med sine show. De er også kjent for sine gode tolkninger av Queen. Vi kan forvente oss litt av en hitparade med låter fra Ghost, Whitesnake, Queen, Pink Floyd, The Darkness, Thin Lizzy m.f. Dvie er: Tom Andersen på vokal og gitar, Torgrim Åsbakk på gitar og kor, Geir-Ove Mortensen på bass og kor og Kjetil Christensen på Trommer og kor.

D'vie Foto: Jørn Holm

Daisy Duke Dawgs

Countryrockband fra Vestvågøy i Lofoten. Musikken har røtter fra amerikansk country/rock/bluegrass. Bandet spiller blant annet låter fra artister som Keith Urban, Florida Georgia Line, Jake Owen, Rascal Flatts og selvfølgelig ”Daisy Duke Dawgs” egne låter, deriblant hiten ”Girl and Gun” som de vant den regionale Bandwagonfinalen med.

Daisy Duke Dawgs

Arrangementet har 18 års aldersgrense pga skjenkebevilling og billetter kan kjøpes på Hoopla.