Kaffekino om sau

Sau
Del gjerne med venner!

Kaffekino er et konsept hvor Nordreisa kino en kvalitetsfilm, og hvor kaffe og kake er inkludert i billettprisen. Tirsdag 5. mars kl 17.00 vises filmen «Sau»

Om filmen:
«Man skal aldri ha flere dyr enn at man har tid til å se hver av dem i øynene hver dag. Bare da kan du være sikker på at alle har det bra» (Terje, 71 år).

Sau handler om et småbruk i Nordland som skal skifte til neste generasjon, fra far til datter. Filmen er et varmt og nært portrett av en familie. Den handler om tradisjon og overlevering av kunnskap, om å finne sin egen vei i noen andres fotspor. Og den handler om sau.

Dette er en feel good-film om en mer og mer sjelden måte å drive gård på. Publikum blir sjarmert, men slått i hjertet på samme tid. Filmen har vekket stor interesse, både i Norge og i utlandet allerede.