Storslagent sparkeshow

AfterSpark 2024 med Cir.Cuz, Topcoat, Tara Bloch, Elias johannes
Del gjerne med venner!

Lørdag 24. februar går årets utgave av sparkeløpet Arctic Open Downhill av stabelen i Sørkjosen. Samme kveld blir det AfterSpark-party i Nordreisa idrettshall med show fra start til slutt. I tillegg til premieutdeling, opptrer artistene Elias Johannes, Tara Bloch, Topcoat og Cir.Cuz.

AfterSpark har 18 års aldersgrense og starter kl 20.00

Billetter er i salg på www.aoebillett.no

Artistene

Cir.Cuz er en norsk pop-gruppe bestående av Mats Melbye fra Sarpsborg og Thomas Pedersen fra Skien. Gruppa ble dannet i 2011 og slo igjennom med låten «Radio» (Sertifisert 5 x platina).

I november samme år kom debutalbumet Alt i sin tid, og to år etter kom oppfølgeren Vi Er Cir.Cuz. Sistnevnte inneholder flere gull og platina hits, blant annet superhiten Supernova (feat. Julie Bergan) som solgte til 14 x platina. Gruppens tredje album, Hjertet mitt slår, ble gitt ut 27. april 2015 og lå 9 uker på VG-lista Topp 40. 

De kommer til AfterSpark 2024 med fullt band!

Bandet Topcoat kommer fra Harstad, og ble etablert helt tilbake i 1985 av brødrene Lars Inge og Jan-Harald Pedersen. Målet med bandet var å lage et innovativt og tøft band som skulle være landsdelens kuleste!

Siden etableringen i 1985 har bandet gjort over 5000 spillejobber, og er å se på alle puber, barer, samfunnshus, idrettshaller, festivaler og events i hele Nord-Norge. Ranket som det kuleste partybandet i nord, ja kanskje til og med i Norge! Bandets profil har fra starten vært å spille de kuleste partyhits fra de 4 siste tiår, og på en kveld med Topcoat vil du oppleve en musikalsk bredde som går fra Britney Spears, via The Weeknd og til ACDC og Rammstein. Alltid pakket inn i kremlyd og understøttet av kult lys. Du går alltid syngende hjem fra en kveld med Topcoat!

Tara Bloch er fra Hammerfest men har røtter i Sørkjosen. Hun gikk helt til finalen i The Voice på TV2 i 2022, hvor hun var på Matomas lag. Hun endte til slutt på en hederlig andreplass men rakk å imponere mange på veien dit. At hun har en enorm stemme er det liten tvil om og hun får du oppleve på AfterSpark i idrettshallen.

Elias Johannes (Olsen) fra Nordreisa har de siste par årene blitt mer og mer synlig på musikk-kartet. Han har gitt ut to låter på Spotify og elsker å opptre. Han opptrådte også på AfterSpark i 2023.