Homsen & Bomsen kommer

Homsen & Bomsen
Del gjerne med venner!

Fredag 9. februar kommer Homsen & Bomsen til Nordreisa og kulturscenen.

Homsen & Bomsen, med Erlend Elias og Fritz Aanes, har denne høsten gjort kanonsuksess og tatt internett med storm – og nå er de klar for å vise seg frem på scenen!
Siden premieren 20 september har Homsen & Bomsen vært en av landets største podcaster, i tillegg til at snapshowet Homsen & Bomsen har fått 25.000 abonnenter på 4 uker så har klippene av de joviale nordlendingene blitt sett over 2 millioner ganger på Tiktok.

Helt siden Erlend Elias så Fritz Aanes bryte på Amfi i Narvik i 2001 og fikk sommerfugler i magen har han vært nysgjerrig på mannen over alle menn – 22 år senere har Erlend Elias lurt Fritz Aanes med på å starte et prosjekt med han, Homsen & Bomsen, – for å se om det kanskje er noe mer med denne knallharde bryteren enn bare fasaden vi alle kjenner fra «Hodet i klemme». Fritz på sin side skjønner absolutt nada av Erlend Elias` verden. Hvorfor er han alltid for sein? Hvorfor bruker han to timer hver dag på å stelle seg? Har de egentlig noe til felles? Den knallharde, bomsen og bryteren Fritz, sammen med den dramatiske, hysteriske 1.60 høye homofile kjendisstylisten Erlend Elias er det beste fra to verdener.

Billettsalget er allerede godt i gang.