Inviterer til Kaffekino

Paris i mitt hjerte
Del gjerne med venner!

Nordreisa kino har hatt et eget konsept kalt Kaffekino i flere år nå og tirsdag 10. oktober er det klart for en ny runde.

Da vises filmen «Paris i mitt hjerte» og konseptet går ut på at kaffe og kake er inkludert i billettprisen. Det selges altså ikke typiske kioskvarer som popkorn til disse visningene.

Kaffekino har vært et populært tilbud for visning av «kvalitetsfilm». Dette er gjerne smalere filmer som er kritikerrost men kanskje ikke de mest kommersielle.

Om filmen

Paris i mitt hjerte

Charles er en desillusjonert taxisjåfør i Paris som jobber lange dager og prøver å få endene til å møtes. Han har aldri reist utenfor Frankrike og føler at jobben har blitt et fengsel. En dag får han et oppdrag om å kjøre den eldre kvinnen Madeleine Keller fra hennes hjem til en adresse på andre siden av Paris. Charles tar motvillig på seg oppgaven, og mens drosjen ruller gjennom gatene i Paris, løftes sløret sakte over Madeleines svært uvanlige liv i det hun mimrer over stedene de besøker. Begge er uvitende om at de under kjøreturen vil danne et enestående og unikt vennskap som vil forandre livene deres for alltid.