Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Homsen & Bomsen

9. februar @ 20:00

Del gjerne med venner!

Homsen & Bomsen kommer til Nordreisa/ Storslett

Homsen & Bomsen, med Erlend Elias og Fritz Aanes, har denne høsten gjort kanonsuksess og tatt internett med storm – og nå er de klar for å vise seg frem på scenen!
Siden premieren 20 september har Homsen & Bomsen vært en av landets største podcaster, i tillegg til at snapshowet Homsen & Bomsen har fått 25.000 abonnenter på 4 uker så har klippene av de joviale nordlendingene blitt sett over 2 millioner ganger på Tiktok.

Helt siden Erlend Elias så Fritz Aanes bryte på Amfi i Narvik i 2001 og fikk sommerfugler i magen har han vært nysgjerrig på mannen over alle menn – 22 år senere har Erlend Elias lurt Fritz Aanes med på å starte et prosjekt med han, Homsen & Bomsen, – for å se om det kanskje er noe mer med denne knallharde bryteren enn bare fasaden vi alle kjenner fra «Hodet i klemme». Fritz på sin side skjønner absolutt nada av Erlend Elias` verden. Hvorfor er han alltid for sein? Hvorfor bruker han to timer hver dag på å stelle seg? Har de egentlig noe til felles? Den knallharde, bomsen og bryteren Fritz, sammen med den dramatiske, hysteriske 1.60 høye homofile kjendisstylisten Erlend Elias er det beste fra to verdener.
Møt opp på Halti Kulturscene på Storslett fredag 9. februar. Klokka 20.00

Arrangementet har sitteplasser men valg av sete ikke mulig på forhånd pga utforming.

Detaljer

Dato:
9. februar
Tid
20:00
Kategori for Arrangement:
Hjemmeside:
https://www.nordreisakultur.no

Arrangør

Halti kulturscene
Vis Arrangør nettside

Sted

Halti kulturscene
Hovedvegen 2
Storslett, 9151 Norge
+ Google-kart