Nyttig informasjon på skredkveld

Skredkveld på Halti
Del gjerne med venner!

Nord-Troms turlag med samarbeidspartnere arrangerte torsdag 7. desember skredkveld på Halti. Observatør for Varsom.no, Stig Rasmussen, holdt et drøyt 2 timers foredrag om emnet og ikke minst varslingtjenesten Varsom.no.

De rundt 50 fremmøtte satt igjen med mye nyttig info og ble blant annet oppfordret til å hjelpe varslingstjenesten ved å sende inn bilder fra sneforholdene i naturen slik at eksperter kan analysere de og således forbedre varslingen.

Stig Rasmussen holdt foredrag om skredproblematikk og varslingstjenesten Varsom.no
Stig Rasmussen holdt foredrag om skredproblematikk og varslingstjenesten Varsom.no
Sunniva Kråbøl og Malene Bergset Rusten trakk vinnere og delte ut premier blant de fremmøtte.
Sunniva Kråbøl og Malene Bergset Rusten trakk vinnere og delte ut premier blant de fremmøtte.