Laster Arrangementer

← Tilbake til Arrangementer

Halti kulturscene

+ Google-kart
Hovedveien 2
Storslett, Troms 9151 Norge
http://www.halti.no

oktober 2020

Humanistisk konfirmasjon

lørdag 3. oktober | 10:00 - 14:00
Halti kulturscene, Hovedveien 2
Storslett, Troms 9151 Norge
+ Google-kart

Human-Etisk Forbund inviterer til humanistisk konfirmasjon på Halti kulturscene lørdag 3. oktober. Konfirmasjonsseremonien er en høytidelig seremoni med konfirmantene i sentrum. Her møtes familie og venner for å feire konfirmanten og markere at konfirmantene har gjennomført konfirmasjonskurs. I løpet av kurset har de blant annet vært innom temaer som menneskerettigheter, frihet, tro og livet. Slik blir konfirmasjonen en mulighet til å reflektere, tenke selv og vokse som menneske. Selve konfirmasjonsseremonien består blant annet av ulike kulturelle innslag, tale til konfirmantene og overrekkelse av kursbevisene. Seremonien er starten på en konfirmasjonsdag som for mange blir et minne for livet. Er du nysgjerrig på humanistisk konfirmasjon? Da kan du lese mer her: https://human.no/seremonier/konfirmasjon/ Halti kulturscene har status som trosnøytralt seremonirom i Nordreisa.

Les mer »

Ørjan Burøe – Store Gutter Gråter ikke

lørdag 24. oktober | 19:00
Halti kulturscene, Hovedveien 2
Storslett, Troms 9151 Norge
+ Google-kart

Store Gutter Gråter ikke. Det sies at store gutter ikke gråter. Hvorfor ikke, egentlig? Ørjan Burøe påstår i alle fall at han ikke finnes noe redd for å vise følelser. Han kan fint dele det som skjer inni seg med Gud og hvermann. Det må rett og slett til, mener han, for da får vi en bedre verden – gjør vi ikke? Og så får vi masse stoff vi kan lage humor-show av. Heldigvis så er det lov å snakke om følelser i våre dager, snakke om det indre livet og ikke bare alt maset rundt oss. De fleste oppegående mennesker vet godt at det kan gå riktig galt med folk som ikke evner å uttrykke hva de føler. Så hva er det vi venter på? Store gutter gråter ikke. Joda, det gjør de, men de trenger bare en skulder å gråte på. Kanskje det kan være skulderen til Ørjan? For i kveld i det minste. I tre år har Ørjan Burøe reist med showet «Fordommer» og spilt nesten 200 forestillinger. Med «Store Gutter Gråter Ikke» lager Burøe nok en gang en morsom og personlig forestilling med tette punchlines. Vi håper at du ler og koser deg, og kanskje til og med gråter en liten skvett – om du tør. Regi/tekst: Ørjan Liavåg Musikk/tekst: Bjarte Jørgensen

Les mer »

Riksteatret: Mio, min Mio

tirsdag 27. oktober | 18:00
Halti kulturscene, Hovedveien 2
Storslett, Troms 9151 Norge
+ Google-kart

Astrid Lindgrens eventyrlige klassiker Mio, min Mio er historien om den foreldreløse gutten som blir prins Mio. En storslått og vakker fortelling om savn og ensomhet, vennskap og ondskap og det sterke båndet mellom barn og foreldre. Bo Vilhelm Olson bor hos fosterforeldre som mener det var en ulykke å få ham i hus. En dag han sitter alene på en benk skjer det noe merkelig. Han blir ført til i Landet i det Fjerne. Der venter hans far Kongen, som har lengtet etter ham siden han ble født. Denne vakre forestillingen i Hilde Brinchmanns regi ble kåret til «Årets beste barneforestilling», Heddaprisen 2019. Med Riksteatret får barn og voksne over hele landet oppleve teatereventyret der de selv bor. Aldersgrense: 6 år. Begrenset antall plasser, så vær tidlig ute med å sikre deg billett. Mio, min Mio har et eget oppsett for salkart, da det bygges et eget amfi for forestillingen på scenen. Amfiet er delvis sperret og er satt opp i et sjakkmønster for å ta hensyn til smittevern. Hver salgbar rute består av 3 plasser som kun kan selges til 1 husstand/kohort. Det vil ikke være mulig å kjøpe enkeltbilletter, men minimum 2 og maks 3 billetter. Er man en familie på 4 eller flere, må man kjøpe billetter i to eller flere transaksjoner. Det er samme pris for voksne og barn på våre barneforestillinger – og det er plass til maks 2 voksne i en transaksjon.

Les mer »

desember 2020

Riksteatret: Pust

onsdag 2. desember | 19:00
Halti kulturscene, Hovedveien 2
Storslett, Troms 9151 Norge
+ Google-kart

En moderne kjærlighetshistorie. De står i køen på Ikea. Et barn? spør han plutselig. Skal vi starte en familie? Hun blir overrumplet. Må ut. Jeg trenger et øyeblikk, sier hun. I en serie lynraske scener fortelles en moderne kjærlighetshistorie. Vi er med gjennom en samtale som varer livet ut. Det handler om de små og store valgene vi gjør i livene våre. Replikkene går som ping-pong. Den britiske dramatikeren Duncan Macmillan har selv beskrevet stykket som en blanding av stand up, en dans og en brytekamp. Det er som å tyvlytte til en privat samtale. Det er morsomt og gripende. Lett å kjenne seg igjen i. Selv når verden står på hodet og kloden ikke er til å kjenne igjen. «Pust» settes opp over hele verden, nå sist i London og på Broadway i New York med hovedrolleparet fra The Crown sesong 1-2. I Riksteatrets versjon møter du de to unge og lovende skuespillerne, Kamilla Grønli Hartvig og Axel Bøyum. Mange vil kjenne Axel fra TV-seriene Heksejakt, Heimebane og Øyevitne. Kamilla er snart aktuell i en ny serie på HBO Nordic. Ingrid Olava står for musikken og regien er ved Marie Blokhus.

Les mer »

Riksteatret: Peer Gynt

onsdag 2. desember | 19:00
Halti kulturscene, Hovedveien 2
Storslett, Troms 9151 Norge
+ Google-kart

Opplev Anders Baasmo som Peer Gynt i Ibsens mesterverk! Riksteatret samler noen av landes beste skuespillere i en helt ny versjon av Peer Gynt. Regissør Ole Anders Tandberg går tett på personene i Ibsens mesterverk. Hva skjer med vår oppfatning av Peer Gynt når vi kommer tett på, hjemme i kjøkkenet hos Peer? Hvem var han egentlig, og hvorfor flyktet han alltid fra seg selv? –Jeg har alltid hatt lyst til å spille Peer Gynt, sier skuespiller Anders Baasmo. – Hvis vi gjør det på den riktige måten, tror at jeg at vi kan komme nærmere kjernen, nærmere det stykket egentlig handler om. Jeg håper vi kan lage en forestilling som gjør at folk kan kjenne igjen mer av seg selv i Peer. Anders Baasmo setter seg i turnébussen sammen med Gisken Armand, Ola G. Furuseth, Jan Sælid og Thea Lambrechts Vaulen. Riksteatrets forestilling er et spennende møte med Ibsens klassiker – en forestilling for alle, enten du er Ibsen-kjenner eller møter Peer for første gang.

Les mer »
+ Eksporter arrangementer