Velkomstarrangement for nye innbyggere

Nordreisa kommune ønsker alle nye innbyggere i kommunen velkommen til velkomst-arrangement 26.juni kl 14:00 ute i området rundt badstua/bålplassen i Elveparken – NRK Radio kommer også

(Hentet fra kommunens nettsider)

Nordreisa kommune ønsker deg og din familie velkommen til oss. Det er viktig for kommunen at du som ny innbygger skal finne deg til rette i Nordreisa og vi vil derfor gi deg en oversikt over hvilke tilbud som finnes her. Det er flust av tilbud og muligheter i kommunen og det finns noe som kan interessere alle.

Nordreisa kommune ønsker å ha god kontakt med innbyggerne, og derfor ønsker vi å invitere deg og din familie til et velkomst-arrangement. Dette er en hyggelig sammenkomst der ny-tilflyttede og kommunen møtes for en hyggelig prat.

Arrangementet skjer utendørs i området rundt badstua/bålplassen i Elveparken den 26. juni

(i tilfelle dårlig vær flyttes arrangementet innendørs til Halti-bygget)

NRK ønsker forøvrig å inkludere dette i sine radio-sendinger med sommerbilen denne dagen.

Vi møtes kl. 14:00. Vi tenner bål og serverer kaffe og is.

Arrangementet skjer i henhold til gjeldende smittevernregler i forhold til antall deltakere og avstand mellom folk som ikke tilhører samme husstand. Derfor ber vi om påmelding med antall voksne og antall barn som oppgis i melding til telefon 417 06 134 eller epost til jan.fjaere@nordreisa.kommune.no innen onsdag 24. juni.

Alle husstander som deltar på arrangementet mottar en liten oppmerksomhet fra kommunen.

Velkommen skal du være!

Ordfører Hilde Nyvoll

Del med andre:
  •  
  •  
  •  
  •