Rådhuset åpner for publikum

Formannskapet i Nordreisa kommune har vedtatt å oppheve lokalt vedtak om stengte offentlige bygg. Rådhuset og servicetorget være åpent for publikum igjen fra fredag 29. mai fra kl 08:00 – 15:00. Dette melder Nordreisa kommune på sine nettsider.

Selv om rådhuset er åpnet for publikum ønsker kommunen at man helst henvender seg til rådhuset gjennom kontakt pr telefon eller e-post. Møter med saksbehandlere bør avtales på forhånd og møter generelt fortsatt foretrekkes gjennom videokonferanse.

Det er opprettet en besøksprotokoll som alle besøkende må registrere seg i, slik at man kan drive smittesporing dersom det blir oppdaget smitte – alle besøkende må derfor registrere seg når de besøker og forlater rådhuset.

Følgende forebyggende smitteverntiltak benyttes:

 • Alle besøkende vasker hender
 • Alle besøkende benytter seg av tilgjengelig håndsprit ved besøk
 • Har du tegn til luftveisproblemer, nedsatt almenntilstand, sitter i karantene kan du ikke komme

Har du spørsmål kan man rette disse til servicetorget på: 77 58 80 11

Forebyggende tiltak i tråd med folkehelseinstituttets råd som du kan finne her:

https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/?chapter=88508

Del med andre:
 • 5
 •  
 •  
 •  
  5
  Shares