Gir bort en uke i spansk leilighet i quizpremie

Direktesendte quizkvelder har vært en populær aktivitet på fredagskvelder under koronakrisen. Selv om deler av samfunnet så smått åpner opp igjen, vil man i Nordreisa fortsette med slike quizkvelder. Quizmester er Bjørn Arne Olsen og siden første sending 9. april, har han ledet quizkveldene med stødig hånd sammen men en rekke gjester fra nord-Troms. Quizkveldene arrangeres av Luggeføre Bar & Scene.

Nå tar arrangørene det hele opp et hakk og gir bort tilgang til en leilighet i Spania i en uke. Leiligheten befinner seg utenfor Alicante, på Spanias østkyst. Alle som deltar f.o.m 29. mai har muligheten. Flyturen til Alicante må man riktignok selv stå for.

For hver runde bli hver deltager registrert med ett “lodd” og etter 10 runder trekkes det en tilfeldig vinner blant alle disse loddene, som da får muligheten til å kose seg i solen, når forholdene tillater det selvsagt. Pr idag er det vanskelig på grunn av restriksjoner på reiser. Alle som deltar er med, uansett resultat.

Sol og strandliv venter en heldig deltaker

Alfaz del Sol ligger i en lukket urbanisasjon ca 2 minutters kjøretur fra Alfaz del Pi sentrum og 7 – 10 minutter fra Albir sentrum og den nydelige stranda Playa del Albir. Leiligheten inneholder 2 soverom, 2 bad, velutstyrt kjøkken, vaskerom og stue. Norske TV kanaler og trådløst internett. Det er varme i alle gulv og aircondition i alle rom.
Området er inngjerdet og låst hele døgnet, og det er vakthold om natten. På området er det anlagt stier og plener og urbanisasjonen fremstår som meget velholdt. Området er bilfritt og passer bra både for barnefamilier og pensjonister. Det er 2 bassenger. 1 stort som holder 27 grader hele året, og et mindre med bobleanlegg (5 meter foran terrassen).

Bjørn Arne Olsen og Marius Johansen

Du kan delta i quizen og følge sendingen via Luggeføres Facebooksider. Sendinger er hver fredag fra kl 20.45

Det er også mulig å være tilstede under quizen på Skihuset i Saga. Der er salg og serveringen, men kapasiteten er begrenset til maks 45 deltagere og man må følge gjeldende smittevernsregler. Påmelding av deltagere eller lag kan gjøres direkte til Bjørn Arne Olsen.

Ansvarlig arrangør er Luggeføre Bar AS. Direktesendingene produseres av Jørn Holm AS

Del med andre:
  • 98
  •  
  •  
  •  
    98
    Shares