Spilte for full sal

Hålogaland teater besøkte Storslett med sin versjon av stykket “Sønnen” av Jon Fosse. Mange reisaværinger hadde funnet veien til Halti kulturscene denne mandagskvelden. Faktisk kom det så mange at de satte publikumsrekord for denne turneen.

Stykket handlet om Mor og Far som bor i en liten bygd. De sier ikke stort til hverandre lengre. Det er mørkt i bygda, bortsett fra lyset i deres eget og Naboens hus. Han drar til byen og drikker seg full og ungdommen flytter fra plassen. Mor og Far har en sønn de ikke vet hvor oppholder seg. De vil vite hvor han er, men tør likevel ikke tenke tanken på at han en dag kommer hjem. Så gjør han det…

Teateret hadde med seg topplag av skuespillere, bestående av Ketil Høegh i rollen som Far, Kristian Figenschow er Naboen, Guri Johnson spiller Mor og Jørn-Bjørn Fuller Gee er Sønnen.

Sølvi Edvardsen har stått for regi, scenografi og kostymedesign. Stykket er oversatt til nordnorsk av Ragnar Olsen.

Etter forestillingen fikk et 50-talls elever fra 10. trinn ved Storslett skole møte skuespillerne og stille de spørsmål om stykket.

Les mer om forestillingen hos Hålogaland teater

(Promovideo fra HT. Videoen er ikke spilt inn på Storslett)

Del med andre:
  •  
  •  
  •  
  •