Reisarevyen underholdt 530 reisaværinger

Reisarevyen leverte en solid prestasjon og gjennomførte tre fullsatte forestillinger i løpet av en helg. Totalt var det solgt i overkant av 530 billetter til forestillingene. Så med andre ord fikk over 10% av Nordreisa befolkning med seg årets forestilling.

Lokalt preg

Selv om det var kong Harald og dronning Sonja som sto for den formelle åpningen av den nye tunnelen, dog med noen vansker, hadde årets revy som vanlig et solid lokalt preg. Mange av Nordreisas mer eller mindre fremtredende figurer fikk gjennomgå. Det hele startet med et folkemøte om ny E6 hvor Geir Lyngsmark, spilt av Steinar Østgård, tegnet og forklarte etter beste evne. Det hele endte opp med en tegning av en naken kvinnekropp.

Alt fra lokale frisører til prester fikk sitt pass påskrevet i en humoristisk ånd i løpet av forestillingen. Tacoshow hos ordføreren, jobbintervju hos Nordreisa kommune, en russisk lege med språkproblemer og skeptisk bakgrunn, samt Skjervøyværinger på hvalrossjakt var noen av påfunnene revyen presenterte.

Eventyret om Sameladden involverte en rekke lokale personligheter fra Oksfjord i øst til Rotsund i vest, samt selveste statsminister Erna Solberg.

Comeback

Tidligere revyartist Vegard Flåten Andreassen gjorde også comeback under årets forestilling, i form av ett innslag som Nordreisas tidligere ordfører John Karlsen. Scenarioet var naturligvis satt til skråblikk fra sauna og her delte han blant annet sine tanker om sammenslåing av Troms og Finnmark. Sketsjen endte med et gisp gjennom publikum da han løftet opp FRP-håndkleet for å vise frem logoen. Det var nok noe helt annet publikum la merke til.

Bra revyband

Revy er ofte en blanding av glede og tårer, sang og musikk. Årets revy var i stor grad preget av sketsjer, men det ble funnet rom til en sentimental sang om gamle Storslett samfunnshus. Revybandet var av høy kvalitet og på en stødig måte bandt de hele revyen sammen. Trioen bestående av Vidar Bakkevoll (gitar), Jan-Egil Johansen (trommer) og Runar Heggelund (bass) leverte en solid opptreden fra sin plass bakerst på scenen.

Tacoshow med ordfører Øyvind Evanger hadde flere prominente gjester

Hedret verdensmesteren

På lørdagens forestilling tok konferansier Tore Yttregaard i Reisarevyen et øyeblikk for å hedre Nordreisa nybakte verdensmester, kickbokser Kristin Vollstad, fra scenen. Vollstad hadde tidligere på dagen vunnet VM-finalen i 56-kilosklassen mot russiske Aljona Basjmanova.

Del med andre:
  •  
  •  
  •  
  •