Saker Fra Arkivet 

Ove Schei spiller på Minibar1

Helgen 8. og 9. desember kommer vesterålingen Ove Schei på besøk til Storslett og Minibar1 igjen.

Det er ingen grunn til å sitte hjemme denne helgen altså. Schei er en svært rutinert gitarist, låtskriver og vokalist av ypperste klasse, som har reist rundt i landet i snart en mannsalder og underholdt folket. Nedenfor kan du høre hans egen nyttårslåt fra i fjor, som ble hans første utgitte single – i en alder av 49 år. Låta heter «Happy New Year Everyone», ble skrevet og spilt inn på nyttårsaften 2016/2017, og etter få dager ble den offisielt lansert på Tidal/Spotify og iTunes.

Du kan også høre hans tolkning av Har du fyr.

Ove Schei har også skrevet en låt for bandet The Pussycats, som het Hey Pretty Baby og ble utgitt i 1991.

 

Del med andre:
  •  
  •  
  •  
  •   
  •  

Related posts